Ελλάδα

Φραγκιάς: «Ο Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει για 15 λεπτά»

Ευχαριστημένος με την εικόνα που είχε ο Πανιώνιος για 30 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες ήταν για τον Βασίλη Φραγκιά η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος ήταν ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την εικόνα που είχε η ομάδα του στην ήττα από τους «πράσινους», δήλωσε πως τη δεδομένη στιγμή ο Τζόι Ντόρσεϊ μπορεί να αγωνιστεί για 15 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς:

«Υπήρχε δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και προσπαθήσαμε να την μειώσουμε για τριάντα λεπτά, στα οποία είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας. Θέλαμε να δούμε τους τρείς νέους παίκτες, γιατί σε διάστημα τριών ημερών δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν αγωνιστικά και να προσαρμοστούν με τους άλλους συμπαίκτες τους. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά μεγάλα κορμιά παικτών, ο Πανιώνιος έχει τον Ντόρσεϊ και τον Τέιλορ που κουράστηκαν σταδιακά. Ο Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει για 15 λεπτά και να αυξήσει την διάρκεια της απόδοσης του. Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που μοιάζει με “τελικό” για εμάς, γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει ακόμα νικήσει στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας και η νίκη είναι το άπαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x