Ελλάδα

Φριντέτ: «Μου άρεσε η εμπειρία στην Ελλάδα»

Ευχαριστημένος με την παρουσία του και την εμπειρία που αποκόμισε από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Τζίμερ Φριντέτ, μιλώντας σε ραδιόφωνο των ΗΠΑ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη φετινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε σε ραδιόφωνο των ΗΠΑ και αναφέρθηκε στο καλό σύνολο που είχαν οι «πράσινοι» και τις καλές πιθανότητες να αγωνιστούν στα playoffs της Ευρωλίγκας, ενώ από την άλλη είπε πως δεν υπάρχει γενικά αισιοδοξία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Αυτή την στιγμή τεχνικά υπάρχει μία παύση στη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τον Μάιο να δουν εάν μπορούν να συνεχίσουν και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Αλλά, δεν είναι πολλοί θετικοί, καθώς οι περισσότερες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι θα υπάρξει οριστική διακοπή. Συμμετέχουν ομάδες από διάφορες ομάδες της Ευρώπης στην Ευρωλίγκα και είναι δύσκολο για να γίνει ο συντονισμός μεταξύ τους. Το ΝΒΑ, αφού είναι μόνο στις ΗΠΑ, είναι πιο εύκολος ο συντονισμός. Αλλά, ήταν μία ωραία χρονιά στην Ελλάδα. Η ομάδα ήταν καλή και ήταν συνεχώς στην πρώτη εξάδα και είχε πολύ καλές πιθανότητες να παίξει στα playoffs και κανείς δεν ξέρει που θα μπορούσαμε να φτάσουμε. Είχαμε μία καλή ομάδα. Είχα και εγώ καλή σεζόν, σούταρα καλά, έπαιζα καλά και ήταν ωραίο που είδα πανέμορφες πόλεις της Ευρώπης. Και η Αθήνα ήταν πολύ όμορφη και ήταν μία ωραία εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε ο Αμερικανός στον ραδιοφωνικό σταθμό «101.3 The Game» σε ερώτηση για την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Για το αν σταμάτησε η Ευρωλίγκα εγκαίρως ή αν πρόλαβε να παίξει σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνες: «Όλα τα παιχνίδια που δίναμε μέχρι τη διακοπή, ήταν με την παρουσία φιλάθλων. Σταματήσαμε έγκαιρα, όταν η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Μόνο μία φορά παίξαμε σε άδειο γήπεδο όχι λόγω του κορωνοϊού. Οι οπαδοί ήταν λίγο παραπάνω… τρελοί και έτσι παίξαμε χωρίς κόσμο στο επόμενο ματς. Αυτός και ήταν ο μοναδικός λόγος που παίξαμε χωρίς κόσμο. Αλλά, όλα τα άλλα ματς ήταν με κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x