Euroleague

Φώτσης: «Πάντα έχουμε κίνητρο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ανέκαθεν το κίνητρο των παικτών είναι μεγάλο στα ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

«Είναι ιδιαίτερος αγώνας όπως όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες καθώς είχαν αγώνα χθες. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φώτσης.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods: «Συνδυασμός καλής άμυνας και καλής επίθεσης. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι γενικά καλός. Και να φανούμε παντού δυνατοί».

Για την απουσία του Γκιστ: «Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καλύψουμε το κενό του».

Για την ήττα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος: «Δεν νομίζω ότι είναι κίνητρο η ήττα. Είχαμε παίξει άσχημα στο ΣΕΦ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πάντα έχουμε κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε τη νίκη».

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ: «Βρισκόμαστε σε περίοδο που βελτιωνόμαστε. Βλέπουμε το μέλλον και τι μπορούμε να κάνουμε με τον Ολυμπιακό και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x