Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για βιαιοπραγία, ενώ στη συνέχεια ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε πως στη σύσκεψη υπό του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, διαπιστώθηκε θέμα αξιοπιστίας στην ελληνική διαιτησία.

«Είναι διαπίστωση όλων ότι υπάρχει πρόβλημα και των ομάδων, αλλά και των συμμετεχόντων. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της διαιτησίας. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες προκειμένου να λυθεί», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για τη βιαιοπραγία που καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Συνιστώ ψυχραιμία, σύνεση και ηρεμία. Αυτό που είπε ο κ. Γιαννακόπουλος ότι τον σπρώξαμε δεν ισχύει. Ότι έγινε εκεί μέσα, θα μείνει εκεί μέσα. Σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Υπάρχει πολιτική βούληση να βρεθεί λύση».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη δεν γίνεται να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Δείχνει το σεβασμό στην προσπάθεια του υφυπουργού».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ