Ελλάδα

Γαρρής: «Γελάνε και τα χρυσόψαρα»

Το καυστικό σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή ως απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το τριφύλλι.

Λίγο νωρίτερα και με αφορμή το όλο σκηνικό που προέκυψε για τον αγώνα της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθλητικό (όπου τελικά το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έκανε ένσταση κατά του κύρους του ματς), οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν σχετικά, αφήνοντας αιχμές κατά του Παναθηναϊκού (λόγω της πρόσφατης ένστασης στο ΑΣΕΑΔ όπου οι ερυθρόλευκες τιμωρήθηκαν με μηδενισμό στο ντέρμπι αιωνίων: «Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής απάντησε με καυστικό τρόπο στην θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και έβγαλαν ‘θέση’. Γελάνε και τα χρυσόψαρα»

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x