Γενικά

Γέμισαν τα γήπεδα στο τέταρτο «παράθυρο»

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού...

Δεν ήταν μόνο οι δύο αγώνες της Εθνικής, στο Ηράκλειο με τη Σερβία και στην Τιφλίδα με τη Γεωργία, που είδαμε κατάμεστα γήπεδα στους αγώνες του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αντίστοιχα φαινόμενα συναντήθηκαν ανά όλο τον κόσμο.

Σην Τσεχία καταγράφηκε ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα της Εθνικής ομάδας, καθώς 8.500 θεατές είδαν την ομάδα του Τόμας Σατοράνσκι να αντιμετωπίζει και να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί της Ρωσίας στο Tipsport Arena του Παρντουμπίτσε.

Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι υποστήριξαν την Κίνα κόντρα στην Ιορδανία στο αθλητικό κέντρο Wukesong του Πεκίνου.

Πάνω από 9.500 οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην αναμέτρηση της Τουρκίας εναντίον του Μαυροβουνίου στο Ankara Arena.

Ακόμα ένα sold-out σημειώθηκε στο Roberto Clemente Coliseum για τον αγώνα του Πουέρτο Ρίκο κόντρα στον Παναμά.

Το 4ο Παράθυρο των προκριματικών θα μείνει αξέχαστο και μπορεί να θεωρηθεί ως το καλύτερο που έχει γίνει μέχρι στιγμής, αφού πολλά ματς κρίθηκαν με διαφορά λίγων πόντων:

Στην Περιφέρεια της Αμερικής, η ζήτηση εισιτηρίων ήταν πολύ μεγάλη. Περισσότεροι από 8.200 θεατές βρέθηκαν στο Palacio de los Deportes του Santo Domingo για να παρακολουθήσουν τη Δομινικανή Δημοκρατία να παίρνει μια πειστική 71-46 νίκη επί της Χιλής.

Στο Καράκας, 7.800 θεατές στο Forum έγιναν μάρτυρες ενός μεγάλου θρίλερ, που στο φινάλε του βρήκε τη Βενεζουέλα να επκρατεί με 79-78 της Δομινικανής Δημοκρατίας μετά από παράταση.

Στην Αφρική, οι φίλοι της κατόχου του χρυσού μεταλλίου του ??AfroBasket 2017, της Τυνησίας και η έτερη υπερδύναμη της Ηπείρου, η Νιγηρία, έγιναν οι πρώτες ομάδες της Αφρικής που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το 4ο Παράθυρο ήταν δύσκολο για τη Βοσνία, η οποία έδωσε τεράστια μάχη για να επιστρέψει στο ματς και στη διεκδίκηση της νίκης κόντρα στη Φινλανδία στο νέο Espoo Metro Arena μπροστά σε 7.900 οπαδούς, αλλά τελικά έχασε, 85-81. Οι Susijengi, πράγματι, παραμένουν μία από τις καλύτερα υποστηριζόμενες εθνικές ομάδες στην Ευρώπη.

4 ματς κρίθηκαν με 1 πόντο
2 ματς κρίθηκαν στους 2 πόντους
3 ματς κρίθηκαν στους 3 πόντους
5 ματς κρίθηκαν στους 4 πόντους
4 ματς κρίθηκαν στους 5 πόντους
4 ματς κρίθηκαν στους 6 πόντους
3 ματς κρίθηκαν στους 7 πόντους
2 ματς κρίθηκαν στους 8 πόντους.

Στο 4ο Παράθυρο τέσσερις αγώνες πήγαν στην παράταση και μάλιστα ο ένας από αυτός οδηγήθηκε στη δεύτερη παράταση, με τη Λιθουανία να νικά 95-93 την Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x