Ελλάδα

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Κύμη-Ήφαιστος

Η διοίκηση της Κύμης όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ήφαιστο Λήμνου (15:00), που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τη μάχη της παραμονής στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Στην αναμέτρηση Κύμη-Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο οι φίλαθλοι μας έκαναν το καθήκον τους και γέμισαν το κλειστό της Κανήθου, με την ομάδα μας όμως να μην καταφέρνει δυστυχώς να πάρει την νίκη που θα ισοδυναμούσε με την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν χωράει νέο στραβοπάτημα. Στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ήφαιστο Λήμνου η εξέδρα μας μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και μπορείτε να εξασφαλίσετε την παρουσία σας στην κερκίδα του γηπέδου, αποκτώντας το εισιτήριο σας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

α) από το γραφείο της ομάδας στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας «Τ. Καμπούρης» (καθημερινά 10:00 ως 14:00 και 17:00 ως 20:00)

β) από το κατάστημα watt and volt (Αβάντων 81-Χαλκίδα)

γ) από το κατάστημα Seven spots(Ελ. Βενιζέλου 60)

δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.gr https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kimis-eisitiria-agonon-2018-19/

Σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση και παραλαβή του εισιτηρίου σας είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x