Ελλάδα

Γεωργαλλής: «Ντροπιαστική η ήττα από Ολυμπιακό»

Ντροπιαστική ήταν η ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος, κατά τον Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος τονίζει πως στο προσεχές παιχνίδι με τους Πειραιώτες πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Την πρώτη του νίκη για φέτος στην Basket League πανηγύρισε ο Κολοσσός, καθώς επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 76-59.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής σχολίασε αυτό το γεγονός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική, ενθυμούμενος την ήττα της ομάδας της Ρόδου από τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο Ελλάδος, με 99-48.

Αναλυτικά η συνέντευξη

«Γιάννη, η ομάδα δείχνει να στρώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Έγιναν κάποια λάθη στην πρεμιέρα απέναντι στο Ρέθυμνο, βελτιωθήκατε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ηττηθήκατε, όμως, κόντρα στον Προμηθέα, βγάλατε ένα άλλο πρόσωπο. Τι αλλάξατε;

Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη. Είχαμε μεγάλη πίεση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα από το Ρέθυμνο. Δεν χώραγε άλλη ήττα. Το σημαντικό ήταν, ότι γύρισε κοντά μας ο Ρέλεφορντ, ήταν μεγάλη βοήθεια. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, με μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία και την είσοδο στα πλέι οφ, έχει μικρύνει πάρα πολύ. Με την εμπειρία που έχεις, θεωρείς ότι ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό;

Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε γι’ αυτό. Βλέπουμε ομάδες που ανέβηκαν, να είναι πολύ ενισχυμένες. Η Λευκάδα για παράδειγμα, είναι πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Όμως, είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε, ακόμη και για την ψαλίδα. Οι ομάδες κάνουν πολλές αλλαγές μέσα στη σεζόν και κάθε αγωνιστική, παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο.

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Τι θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Κολοσσός από αυτό το παιχνίδι;

Επειδή είχαμε μία πολύ βαριά ήττα στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να το θυμηθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ήταν πολύ ντροπιαστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x