Ελλάδα

Γεωργαλλής: «Όσο ψηλότερα γίνεται με Κολοσσό»

Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη φετινή Α1 θέτει σαν στόχο για τον Κολοσσό ο Γιάννης Γεωργαλλής.

Αναλυτικά αρχηγός των Ροδιτών δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Κολοσσού: «Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα έχει θετικό πρόσημο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έφυγε ο Γκρίφιν, ο οποίος ήταν ένας παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, θεωρώ ότι ανταπεξήλθαμε καλά μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Μπράντον Γιανγκ: «Τον γνωρίζαμε και νωρίτερα τον Γιανγκ από τη θητεία του στο πρωτάθλημά μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Από τη μία είναι πολύ καλός παίκτης και από την άλλη ξέρει τον ελληνική λίγκα, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Σιγά σιγά θα μπει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο: «Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίζει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ μπάσκετ και μέχρι στιγμής τους έχει βγει αυτό. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε τη νίκη. Από την άλλη, το καλό είναι ότι θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας σε αυτή τη δύσκολη αποστολή που θα έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x