Ελλάδα

ΓΓΑ: «Δεν έχουμε κόντρα με κανέναν – Πόσα χρήματα έχει εξασφαλίσει η ΕΟΚ;»

Τη δική της θέση αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με το Προολυμπιακό τουρνουά έδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ξεκάθαρη πως δεν έχει καμία κόντρα με κανέναν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τη διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά.

Όπως τονίζεται από το υφυπουργείο και απαντώντας στα ρεπορτάζ για την απώλεια της διοργάνωσης, η διεξαγωγή της απαιτεί προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 3 εκατ. Ευρώ, ποσό που είναι αμφίβολο αν έχει εξασφαλίσει η ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα "περί κόντρας με την ΕΟΚ" και απώλειας (εξ αιτίας της κόντρας) του Προολυμπιακού τουρνουά, ισχύουν τα εξής:

Δεν αναγνωρίζουμε στο Υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν! Όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια. Πόσα από αυτά είχε -άραγε- εξασφαλίσει η ΕΟΚ, προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία;

Από μέρους μας όλα είναι ανοικτά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x