Ευρώπη

Για την επιστροφή στις νίκες το Περιστέρι, ψάχνει... ελπίδα ο ΠΑΟΚ

Με στόχο τη νίκη το Περιστέρι στην έδρα της Μόρναρ και ο ΠΑΟΚ με την Μπρίντιζι στην Πυλαία για την 5η αγωνιστική του BCL.

Στη «μάχη» της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League ρίχνονται Περιστέρι και ΠΑΟΚ απέναντι στη Μόρναρ του Μαυροβουνίου και την ιταλική Μπρίντιζι αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου δοκιμάζεται στην έδρα της Μόρναρ (21:00, ERT Sports HD), με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τις δύο σερί ήττες από Τενερίφη και Νίζνι. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο, της οποίας τα ισχυρότερα επιθετικά όπλα είναι ο Τζέικομπ Πούλεν και ο Ντέρικ Νίνταμ, είναι η μοναδική του ομίλου που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη. Απόντες για τους Περιστεριώτες παραμένουν οι Χρήστος Σαλούστρος και Μάικ Μόρισον.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ επιζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση απέναντι στην ιταλική Μπρίντιζι (19:00, ERT Sports HD), θέλοντας να συνέλθει από τον αποκλεισμό - σοκ από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 2-2 στη διοργάνωση, με τις δύο νίκες τους να έχουν επιτευχθεί εντός έδρας.

Ο «Δικέφαλος» πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο BCL την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κόντραρε στα ίσια την αήττητη Ντιζόν και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που εμφάνισε. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x