Ελλάδα

Γιανγκ: «Οι στόχοι του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν»

Την κατάκτηση του νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρωλίγκα είναι ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Πάτρικ Γιάνγκ ενόψει του αυριανού ημιτελικού στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού έθεσε ο Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ επιθυμούν να φτάσουν ψηλά και στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News

Για τους στόχους που έχουν θέσει φέτος στον Ολυμπιακό: «Θα πω κατ΄ αρχάς ότι η ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος στους εντός έδρας αγώνες είναι κάτι τι μοναδικό και αυτό φάνηκε τόσο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όσο και σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και σε αυτά μακριά από το ΣΕΦ. Όμως η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη, με ματς δύσκολα σε Ελλάδα και Ευρώπη, και γι’ αυτό πρέπει κάθε στιγμή να είμαστε έτοιμοι για να εμφανιζόμαστε πάντα και παντού όπως πρέπει. Είναι φανερό ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν σταματάμε εδώ, δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε το Κύπελλο και φυσικά να φτάσουμε ψηλά στην Ευρωλίγκα. Αυτοί είναι οι στόχοι μας, οι στόχοι του Ολυμπιακού, που πάντοτε είναι οι ίδιοι και δεν αλλάζουν. Θα χρειαστεί όμως πολλή δουλειά, σοβαρότητα και προσοχή μέχρι το τέλος, για να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω όλο και πιο πολύ τον εαυτό μου. Ο τραυματισμός σε βάζει σε μια διαδικασία να χτίσεις από την αρχή σιγά-σιγά ό,τι γκρεμίστηκε και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να αφήσω πίσω μου κάθε δυσάρεστη ανάμνηση, κοιτάζοντας μόνο μπροστά και με πίστη για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x