Ευρώπη

Γιάνκοβιτς: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη Βαλένθια»

Ανυπόμονος να κάνει το ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη Βαλένθια, δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ντεμπούτο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Έλληνα φόργουορντ να δηλώνει πως νιώθει άνετα στη Βαλένθια και πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τις «νυχτερίδες».

«Έχουν απομείνει λίγες ημέρες και ανυπομονώ να ξεκινήσω να κάνω το ντεμπούτο μου στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Σαραγόσα», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε:

«Νιώθω πολύ καλά εδώ και είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω πως έχω προσαρμοστεί καλά. Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει καλά, όπως όλη η ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κατάλαβα πως το κοινό μας είναι απαιτητικό».

Για τα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Κάθε παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι επικίνδυνο και δύσκολο, είτε παίζεις στην έδρα σου, είτε εκτός. Θα πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο μετά, αλλά το ματς που έρχεται. Πάντα θέλουμε τη νίκη και πάντα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε να είμαστε στο υψηλό επίπεδο. Θα γίνουν πολλά ματς μέσα στη σεζόν και ο καθένας θα πάρει την ευκαιρία του, ώστε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το ποιους παίκτες της Σαραγόσα πρέπει να προσέξει η Βαλένθια: «Η Σαραγόσα έχει καλούς παίκτες, όπως ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που τον ξέρω καλά από τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και οι Μπένζινγκ και Γέλοβατς. Δεν θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε εκείνους, αλλά σε όλη την ομάδα, καθώς θα έχουν τον ενθουσιασμό της έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x