Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Ο Χολαργός μεγαλώνει συνεχώς»

Για μια ομάδα που χτίζεται σε γερά θεμέλια και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε πλήρως αφοσιωμένος στον Χολαργό χαρακτηρίζοντας τους νεοφώτιστους στην Basket League έναν σύλλογο που χτίζεται σε γερά θεμέλια και μεγαλώνει διαρκής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 29χρονου φόργουορντ στο match programme του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου:

– Βλαδίμηρε, ο Χολαργός πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, την πρώτη του στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κύμη.
«Πράγματι, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε τους δυο βαθμούς και ήμασταν πολύ αποφασισμένοι να την πετύχουμε. Δείξαμε από το πρώτο 10λεπτο ποιοι είμαστε και πόσο θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά με το προπονητικό τιμ στο γήπεδο και αυτό βγαίνει και στο παρκέ».

– Νιώσατε καθόλου πίεση για το αποτέλεσμα μετά και την ήττα από το Ρέθυμνο εκτός έδρας;
«Όχι δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πίεση. Υπήρχε απλώς μια θετική πίεση, προκειμένου να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Μέσα από την άμυνα διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με την Κύμη ως το τέλος. Μείναμε συγκεντρωμένοι και πετύχαμε τον στόχο μας. Το αποτέλεσμα μας απασχολούσε και τίποτε άλλο. Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους, προσωπικούς, ομαδικούς αλλά και για όσους είναι κοντά στην ομάδα και την υποστηρίζουν».

– Πρόσφατα έγινε λόγος για ένα ενδιαφέρον της Τενερίφης από την Ισπανική Λίγκα. Τώρα που έχει περάσει ένα διάστημα μπορείς να μας πεις δυο λόγια;
«Έχω πάρει μια απόφαση μέσα μου, θέλω να την υποστηρίξω και να δω μέχρι που θα πάει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην ομάδα που είμαι, τον Χολαργό και για την επιλογή μου και ελπίζω να πετύχουμε το καλύτερο σ’ ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα».

– Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και είναι δίπλα της παντού...
«Υπάρχει πολύς κόσμος που πλαισιώνει την ομάδα και την αγαπάει, τους βλέπω παντού. Είναι ένας σύλλογος που μεγαλώνει συνεχώς και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να χτιστούνε γερά θεμέλια και βάσεις για το μέλλον. Όλα τα εργαλεία τα έχει. Διαθέτει διοίκηση και πρόεδρο που αγαπάει την ομάδα και έχει ένα μεγάλο όραμα για τον Χολαργό. Γι’ αυτό ο καθένας στον τομέα του πρέπει να κάνει την δουλειά του έτσι ώστε στο τέλος το μωρό του Χολαργού να μεγαλώσει και να γίνει πολύ μεγάλο».

– Βλαδίμηρε θα θέλαμε να κάνεις και μια ευχή για τις γιορτές που έρχονται.
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, να είναι ευτυχισμένοι, υγιείς και να χαμογελούν. Και για τα μικρά παιδιά που παίζουν μπάσκετ, αλλά και σ’ εκείνα που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να βελτιώνονται συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x