Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Πρόβα τζενεράλε για Βόννη το ματς με τον Πανιώνιο»

Ως πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τη Βόννη χαρακτήρισε το ματς με τον Πανιώνιο ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Στο χαρακτήρα της ομάδας του στο ματς με το Ρέθυμνο στάθηκε ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (29/2, 15:30) είναι μια καλή πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τη Βόννη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς:
«Επιστρέψαμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα την περασμένη Τετάρτη, με νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Ήταν μια αναμέτρηση στην οποία δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να ανατρέψουμε μία μεγάλη διαφορά πόντων. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και όπως είπα και την προηγούμενη φορά πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους μετά από κάθε αναμέτρηση.

Επόμενος στόχος είναι να κρατήσουμε το αήττητο σερί και να μπούμε πάρα πολύ σοβαρά στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Θα το χαρακτήριζα ως ένα ματς “πρόβα τζενεράλε” για την αναμέτρηση του BCL με Βόννη.

Ο Πανιώνιος είναι μια ξεχωριστή ομάδα για μένα, καθώς πέρασα πολλά χρόνια σ’ αυτήν. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και απουσίες, ειδικά στη θέση “5”. Παρόλα αυτά παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα και πολύ καλή προετοιμασία, καθώς βρισκόμαστε σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περιόδου. Πιστεύω, ότι αν κάνουμε τα παραπάνω θα βγούμε νικητές και θα μπορούμε μετά ν’ αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση του BCL».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x