Ευρώπη

Γιάνκοβιτς: «Το φάρμακο είναι η νίκη σε κάθε αγώνα»

Σε δηλώσεις του ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι μια μεγάλη ομάδα που θέλει διαρκώς τη νίκη.

Ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για τον στόχο που έχει η ομάδα του, καθώς τόνισε επίσης πως το «φάρμακο» για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.

«Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς, αυτό θέλω. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα, να έχει καλή εικόνα. Θέλω να βοηθήσω όπου μπορώ, αλλά το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν. Αν μπουν οι βάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα βγουν και οι στόχοι της σεζόν. Η ομάδα είναι πολύ καλή, όπως και οι παίκτες. Όσο περνάει ο καιρός, θα δέσουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους».

Στόχος μου είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα τις δυνατότητές μου. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ και να κερδίζει η ομάδα. Με ενδιαφέρει κάθε εβδομάδα να κερδίζει η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, αυτό κάνει καλό σε όλους τους παίκτες. Το φάρμακο είναι η νίκη. Αυτό είναι το μοναδικό που με νοιάζει»
, ολοκλήρωσε ο 29χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x