Ευρώπη

Γιαννάκης: «Δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς άμυνα»

Στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Άρη κόντρα στη Νίμπουρκ απέδωσε τη συντριβή των «κίτρινων» από την τσέχικη ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο «δράκος» τόνισε πως οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα και νίκησαν καθαρά το ματς και πως οι δικοί του παίκτες έκαναν λάθη και δεν έλεγξαν καθόλου το ρυθμό της αναμέτρησης. Ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξαν στο παρκέ και δέχτηκαν τα μεγάλα σουτ των αντιπάλων τους, ενώ στάθηκε στα ατομικά λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά: «Η νίκη της Νίμπουρκ ήταν δίκαιη, έπαιξαν τέλεια. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά, εμείς κάναμε κάποια λάθη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στη δεύτερη περίοδο κι επιστρέψαμε στο ματς, αλλά δεν είχαμε την ίδια απόδοση στο υπόλοιπο του αγώνα.

Κάναμε πολλά λάθη, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Η Νίμπουρκ συνέχισε να παίζει καλά, έβαλε τα "ανοιχτά" σουτ και τα drive κι εμείς απλά τους κοιτούσαμε. Το νόημα είναι ότι δεχτήκαμε 99 πόντους και η ομάδα μου τελείωσε το παιχνίδι με 12 φάουλ. Από τρία φάουλ έκαναν οι Βασιλόπουλος, Weaver και Μούρτος και άλλοι τρεις παίκτες έκαναν από ένα.

Έτσι δεν μπορεί να παίξει καμία ομάδα εκτός έδρας για να πάρει τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ, δεν γίνεται να παίξουμε, αν δεν παίξουμε άμυνα».

Ο τεχνικός των Τσέχων, Ρόνεν Γκίζμπουργκ, τόνισε πως: «Νομίζω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Νίμπουρκ τα τελευταία τρία χρόνια. Παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα κι επίθεση, ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν κάπως φοβισμένοι, επειδή για πολλούς παίκτες ήταν το πρώτο ματς στο Basketball Champions League, αλλά σήμερα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε στον σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x