Ελλάδα

Γιαννάκης: «Διαφωνώ με τις υπερβολικές αντιδράσεις, θα συσπειρωθούμε»

Συσπείρωση και όχι διάσπαση θα φέρει στον Άρη η βαριά ήττα από την Κύμη, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Απογοητευμένος με την -άλλη μία- κακή εμφάνιση του Άρη ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά την ήττα από την Κύμη, με τον «Δράκο» να τονίζει όμως πως είναι αντίθετος με τις υπερβολικές αντιδράσεις του κόσμου και να λέει ότι η κατάσταση στους «κίτρινους» χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην Κύμη. Συγγνώμη από όλους που δεν προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ ανάλογο των δυνατοτήτων μας, νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το ματς. Ήμασταν νωθροί, δεν παίξαμε καλή άμυνα και αυτό φαίνεται ότι, παρότι η Κύμη έβαλε 94 πόντους, είχε μόλις 12 ασίστ που σημαίνει ότι τα περισσότερα καλάθια προήλθαν από την θέληση των παιδιών τους και από την προσπάθειά τους να πάρουνε το καλύτερο απ το παιχνίδι. Χάσαμε πολλές φάσεις ατομικά, κάναμε πολλά λάθη, στατιστικά 17 αλλά θεωρώ ότι είχαμε παραπάνω. Τα περισσότερα λάθη ήταν πάσα στον αντίπαλο.

Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη και στον κόουτς Καστρίτη, αφού έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς πρέπει να δούμε για ποιον λόγο, ενώ είχαμε παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, πανικοβληθήκαμε ειδικά όταν χάσαμε τον Κιθ και ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι ξαφνικά πάθαμε μία καθίζηση, η οποία δεν έχει εξήγηση για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμασταν καθαρότερο μυαλό και μεγαλύτερη διάθεση
», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Για το αν ο Άρης θα πάρει κάποιον ξένο: «Ελπίζω να βρούμε κάποια παιδιά που θα μας βοηθήσουν. Σήμερα παίξαμε στην ουσία με ενάμιση ξένο. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο σκληροί. Χρειαζόμαστε φυσικά βοήθεια. Το κυριότερο είναι όμως όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να μην κάνουμε επιπόλαια λάθη, αμυντικά και επιθετικά».

Για τον τραυματισμό του Μπένσον: «Τον ενόχλησε πάρα πολύ το χέρι του. Ελπίζουμε αύριο να είναι καλύτερα, σήμερα θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να συνεχίσει να παίζει».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών: «Εγώ διαφωνώ με τις υπερβολικές αντιδράσεις, δεν υπάρχει τίποτα που δεν βελτιώνεται και που δεν φτιάχνεται. Οι μεγάλες ήττες δημιουργούν τις προϋποθέσεις να δουλέψεις πιο σκληρά και να συσπειρωθείς, όχι να διασπαστείς. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είχαμε δυσκολίες το καλοκαίρι και συνεχίζουν να υπάρχουν δυσκολίες και τώρα. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή από όλους, δεν θα γίνει κάτι δια μαγείας. Δεν πρέπει να είμαστε μόνο επικριτικοί και να νομίζουμε ότι μόνο με χρήματα η ομάδα μπορεί να γίνει η πρώτη. Ό,τι δημιουργείται μόνο με χρήματα είναι εφήμερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x