Ευρώπη

Γιαννάκης: «Η καλύτερή μας εμφάνιση εκτός Θεσσαλονίκης»

Ως την καλύτερη εμφάνιση του Άρη μακριά από το Αλεξάνδρειο χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πολωνία.

Ο «δράκος» τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερα από ‘δω και πέρα στα ματς που ακολουθούν και στάθηκε στις 21 ασίστ που έδωσαν οι παίκτες του, στη συγκέντρωση και στην εξαιρετική άμυνα πάνω στους σκληρούς παίκτες των Πολωνών. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στάθηκε στην εμφάνιση του Μποχωρίδη και στη βοήθεια που του έδωσαν οι συμπαίκτες του, ενώ περιμένει κάποια μεταγραφική ενίσχυση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει αρκετά καλύτερα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε 21 ασίστ που δείχνει πόσο καλά κινήσαμε τη μπάλα. Ήρθαμε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε ότι η Ζιέλονα Γκόρα μπορεί να σε "τιμωρήσει".

Έχει καλούς σουτέρ και σκληρούς παίκτες στη ρακέτα, όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίξαμε αρκετά έξυπνα. Όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έχουν δεχτεί αρκετή πίεση. Όλοι θα ήθελαν να έχουν ανάλογες εμφανίσεις. Παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αυτό μας δίνει αισιοδοξία και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Τον θέλαμε από το καλοκαίρι τον Μποχωρίδη, τον περιμέναμε και την κατάλληλη στιγμή, επειδή κι εκείνος το ήθελε πολύ, τον αποκτήσαμε. Όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν στοιχεία στην ομάδα και έδωσαν την ευκαιρία στον Λευτέρη να βγάλει τις ικανότητές του, όπως και ο Λευτέρης τους βοήθησε να παίξουν καλύτερα.

Είχαμε πολλά θέματα από το προηγούμενο διάστημα, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν καλύτερα πόσο έξυπνοι πρέπει να είμαστε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μας. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τα παιδιά που έχω. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κι, αν βρούμε ευκαιρία να προσθέσουμε δύναμη και ποιότητα, θα χαρούμε πολύ, γιατί χρειαζόμαστε περισσότερα παιδιά. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x