Euroleague

Γιαννάκης, Ίβκοβιτς, Σκαριόλο και Παπαλουκάς μιλούν για τον τελικό

Τις προβλέψεις τους ενόψει του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, μοιράστηκαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο και Θοδωρής Παπαλουκάς κλήθηκαν να μοιραστούν τις απόψεις τους και τις προβλέψεις του ενόψει του φετινού τελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Παναγιώτης Γιαννάκης:
«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω ότι περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι δύο ημιτελικοί ήταν φανταστικοί και ο τελικός θα είναι το αποκορύφωμα μίας απίστευτης σεζόν. Ο Ολυμπιακός νίκησε με χαρακτήρα, η Φενέρμπαχτσε με ορθότητα. Θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι όπου η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητές του. Θα πρέπει να παίξουν, όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ και φυσικά να σουτάρουν καλά από την περιφέρεια, καθώς στη ρακέτα, οι Ούντο και Βέσελι δίνουν πλεονέκτημα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς».

Ντούσαν Ίβκοβιτς:
«Βρισκόμαστε στο τέλος μίας τρομερής σεζόν. Η Ευρωλίγκα ήταν πολύ ωραία με το νέο της φορμάτ. Θα ήθελα να συγχαρώ την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου γι’ αυτό. Είμαστε σε μία γιορτή του μπάσκετ. Για μένα, το Final Four είναι πάντα μία ευκαιρία για να δω φίλους, κόσμο που γνωρίζω και φυσικά να απολαύσω καλό μπάσκετ. Επίσης, είναι ωραίο γιατί δύο ομάδες που κοουτσάρισα στο παρελθόν, είναι εδώ. Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Επίσης, μου αρέσει πολύ ότι το επόμενο Final Four θα γίνει στο Βελιγράδι».

Σέρτζιο Σκαριόλο:
«Τα παιχνίδια των ημιτελικών είχαν μεγάλη ένταση, ήταν δραματικά και γι’ αυτά τα παιδιά είναι μάχες. Ο Ολυμπιακός είχε πίστη, αλλά θα πρέπει να την επαναλάβει κόντρα σε μία ομάδα που θα είναι πανέτοιμη πνευματικά. Η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί, αλλά έναν τελικό μπορεί να τον κερδίσει η ομάδα που έχει λιγότερες πιθανότητες και λιγότερη πίεση. Περιμένω έναν μεγάλο τελικό σε μία καυτή ατμόσφαιρα, αντάξια ενός τεράστιου γεγονότος».

Θοδωρής Παπαλουκάς:
«Μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο ματς. Θα υποστηρίξω την πρώην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω πως μία νίκη της Φενέρμπαχτσε θα έκανε καλό στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x