Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη, με πρώτο τον Παναγιώτη Γιαννάκη, παρακολούθησε το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς. Ο «δράκος» χαρακτήρισε τη βραδιά αυτή ως απόδειξη πως ο Άρης παραμένει μεγάλος.

«Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτό το παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι ο Άρης συνεχίζει να παρακινεί ακόμα παγκόσμια σύμβολα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του», τόνισε, ενώ αποθέωσε τον Νίκο Γκάλη, που τιμήθηκε από την ΠΑΕ.

«Αυτή η γιορτή έγινε προς τιμή του Νίκου. Του αξίζει κάθε τιμή και ο κόσμος του ανταπέδωσε αυτό που έχει κάνει για εκείνους με ένα χειροκρότημα και μια αποθέωση που πραγματικά σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ο Νίκος το απόλαυσε και φαινόταν αυτό και σε αυτά που λέγαμε. Είναι κάτι συγκλονιστικό. Ο κόσμος του Άρη στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα παραμένει μεγάλη, άσχετα με τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αυτό είναι η μεγαλύτερη προίκα που έχει αυτή η ομάδα. Ο Άρης είναι ένα τεράστιο κτήμα αθλητισμού και πολιτισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκάψουμε όλοι μαζί για να βρούμε το χρυδάφι που κρύβεται από κάτω».

Όσο για τη συνάντησή του με τον Νικ; «Είχα καιρό να τον δω, τον αγκάλιασα. Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά που του έγινε αυτή η τιμή (Hall Of Fame), γιατί το πρόσωπό του αντανακλά όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό, τον αθλητισμό στην Ελλάδα και φυσικά εκεί που ανδρώθηκε και έζησε τις μεγάλες του στιγμές, τον Άρη. Όταν έχεις κάνει προπόνηση μαζί του κι έχεις ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές, αισθάνεται μια ιδιαίτερη ικανοποίηση που όλο αυτό αναγνωρίστηκε από τον παγκόσμιο αθλητισμό».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ