Ελλάδα

Γιαννάκης: «Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ έχουν ιδιαίτερη σημασία»

Στην ιδιαιτερότητα που έχουν οι αναμετρήσεις του Άρη με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι εχθρικό περιβάλλον της Πυλαίας θα λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες του.

Αισιόδοξος ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Πυλαία το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως τέτοιου είδους αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία ενώ σχετικά με το κλίμα που θα υπάρχει στο γήπεδο τόνισε πως η εχθρική ατμόσφαιρα θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στο arisbc.gr:

«Ξέρουμε ότι θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα αυτοί οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όποιος τους έχει ζήσει, το καταλαβαίνει. Δεν έχει σημασία αν οι ομάδες προέρχονται από νίκες ή έχουν χάσει την προηγούμενη αναμέτρηση. Σε αυτό το ματς όλοι οι παίκτες μπαίνουν με θέληση και πάθος να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα μας κάνει καλό, γιατί θα παίξουμε σε ένα περιβάλλον που θα είναι εχθρικό για μας. Θα προσπαθήσουμε συγχρόνως να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο παιχνίδι. Παίζοντας με επιμονή, μυαλό, υπομονή και πάθος μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x