Εμπιστοσύνη στη δυνατή έδρα του Λαυρίου δείχνει ο Σάκης Γιαννακόπουλος ενόψει του ματς με τον Άρη, λέγοντας πως οι «κίτρινοι» αποτελούν τεράστια πρόκληση για την ομάδα του.

Αναλυτικά το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, χάσαμε την ευκαιρία να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα, από πολύ νωρίς. Δεν παίξαμε καλά και ήταν φυσιολογικό το ότι χάσαμε. Δεν πρόκειται και δεν πρέπει να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εν προκειμένω στον αγώνα με τον Άρη. Έναν αγώνα σπουδαίο από κάθε άποψη και μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει δύο πρόσωπα και η απόδοση τους είναι εντελώς διαφορετική, εντός και εκτός έδρας. Πρόκειται ωστόσο για μία ιστορική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και βαριά φανέλα όπως επίσης και με έναν προπονητή-τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ.

Σεβόμαστε απόλυτα τον Άρη, τους παίκτες του και τον κόουτς Γιαννάκη αλλά στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα τα δώσουμε όλα και μαζί με τον κόσμο, που είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ