Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Έκτρωμα η Ευρωλίγκα - Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στη FIBA»

Μύδρους εναντίον της Ευρωλίγκας, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό να μετακομίσει στη FIBA, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωλίγκα και να μετακινηθεί στη FIBA δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Βλέπω ότι η FIBA λειτουργεί με πρόγραμμα, έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο, έχει μακροχρόνιο σχέδιο για το μπάσκετ και έχει χρήματα. Βλέπω ότι σύντομα θα είναι η μοναδική μεγάλη διοργάνωση στην Ευρώπη. Βλέπω μεγάλες ομάδες να πηγαίνουν προς τα εκεί και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες που θα φύγουν από το έκτρωμα της Ευρωλίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε:

«Από σήμερα δεν θα ανακατευτώ σε καμία απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αν θέλουμε την άποψή μου, θα τη λέω. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από την Ευρωλίγκα και να πάει στη FIBA. Tην απόφαση θα κληθούν να πάρουν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Τριαντόπουλος βάζοντας κάτω τα οικονομικά δεδομένα, σκεφτόμενοι τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ακούγοντας και τη δική μου γνώμη θέλω να πιστεύω.

Τα ποσά που έβαλε η οικογένειά μου δεν τα ήξερα, ζαλίστηκα κι εγώ γιατί δεν μου τα έλεγε ο πατέρας μου. Με την τιμή των 25 εκατ. ευρώ κάποιος αγοράζει τον πιο πετυχημένο σύλλογο στην Ευρώπη, μια ομάδα που θα πάει σε μια διοργάνωση η οποία θα μπορεί να κάνει το άθλημα κερδοφόρο και γι’ αυτό θεωρώ πως αν πάμε στην FIBA δεν θα χρειαστεί τέτοια εκταμίευση. Όσο είμαστε στην Ευρωλίγκα, τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα και η ανάγκη της χρηματοδότησης μεγάλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x