Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Μεγαλύτερο τρόπαιο όλων το Champion for Hope»

Μεγαλύτερης σημασίας από όλους τους τίτλους που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός θεωρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη συμμετοχή της ΚΑΕ στον αγώνα που δίνει η «Ελπίδα» για τα παιδιά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η οικογένεια Γιαννακόπουλου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο με τη δωρεά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα είναι για τον ίδιο πιο σημαντική από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

«Θα ήθελα όπως και πέρσι έτσι και φέτος να κάνουμε μια μικρή βοήθεια προς την ‘Ελπίδα’ των 100.000 ευρώ σε φάρμακα. Μακάρι με αυτή τη μικρή κίνηση ακόμα μερικά παιδάκια να γίνουν καλά και να μπορέσουν να βγουν στον κόσμο, να δημιουργήσουν και να φέρουν επιτυχίες στη χώρα μας αλλά κι εκτός αυτής», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε στον χώρο του αθλητισμού, πολεμάμε για ένα πρωτάθλημα, για μια Ευρωλίγκα, για μια κούπα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το πρωτάθλημα, να είμαστε μέλος του Champion for Hope, έχει μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε τρόπαιο κερδίζουμε εντός παρκέ. Εδώ είναι που γίνονται οι αγώνες, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και της οικογένειας μου, και της ευρύτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά που μας δίνεται η τιμή να συμβάλουμε σε αυτό το εξαίρετο έργο, το οποίο κάνετε, την προσφορά την οποία έχετε στην κοινωνία, ειδικότερα στα παιδιά επί 28 συναπτά έτη. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, είναι αυτά που αύριο θα μπορέσουν να δημιουργήσουν, θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας και θα μπορέσουμε όλοι να μαζί να βοηθήσουμε να υπάρχει καλύτερη κοινωνία υγεία κι αγάπη. Πάρα πολύς κόσμος ξοδεύει μια μέρα από τη ζωή του, ίσως λίγα ευρώ να μπορέσει να βοηθήσει κάποια στιγμή, το να είναι κάποιος καθημερινά και να αφιερώνει χρόνο, χρήμα, ενέργεια από τη ζωή του είναι κάτι που είναι πραγματικά αξιέπαινο και θα ήθελα να σας χειροκροτήσω όλους εσάς που είστε εδώ μέσα και παράγετε ένα έργο που φροντίζεται γι' αυτά τα παιδάκια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x