Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Να εξαργυρώσουμε την ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ»

Μονόδρομος είναι για το Λαύριο η νίκη επί του Πανιωνίου, προκειμένου να μην πάει… χαμένο το ιστορικό ροζ φύλλο κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο.

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για το Λαύριο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο η ομάδα του καλείται να πάρει το ροζ φύλλο, για να… εξαργυρώσει την ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ! Μία νίκη ιστορική και πολύ σημαντική για την ομάδα μας από κάθε άποψη. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά αλλά κυρίως για την δυναμική που αποκτά πλέον το Λαύριο Megabolt στο πρωτάθλημα!

Πρώτα απ’ όλα ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράσταση του σε όλους τους αγώνες της ομάδας, εντός και εκτός έδρας κι ελπίζουμε να μας ενισχύσει με τον ίδιο τρόπο και σε αυτό το σημαντικό ματς που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στον Πανιώνιο. Μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη έχοντας χάσει κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες απέναντι μάλιστα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να κλείσουμε ένα μήνα με επιτυχή αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Κυρίως είναι ευκαιρία να κάνουμε άλλη μια νίκη εξαργυρώνοντας αυτή με την ΑΕΚ, που δεν είναι από αυτές που λες πως τις είχαμε εντός προγράμματος.

Πιστεύω ότι με ενέργεια, καθαρό μυαλό και την ίδια διάθεση που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούνε να τα καταφέρουμε... Είμαστε καλά, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε αποφασιστικότητα!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x