Ελλάδα

Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλω να πιστεύω πως θα συμβάλλουν όλοι για Βοτανικό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πρότζεκτ.

Συγκινητική χαρακτήρισε την ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο κάλεσμα για ενίσχυση του πρότζεκτ του Βοτανικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σημείωσε, πάντως, πως περιμένει την αρωγή οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας, αλλά και των υπόλοιπων φορέων πέρα από τον Δήμο Αθηναίων. Το αφεντικό της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη επιβεβαίωσε, επίσης, πως η λύση του όμορου οικοπέδου έχει προβάδισμα για να φιλοξενήσει νέο γήπεδο μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον Βασίλη Βέργη για:

-την ανταπόκριση του κόσμου στο πρότζεκτ του Βοτανικού: «Θα ήθελα πρώτα να διασφαλίσω τη βιωσιμότητα του πρότζεκτ του Βοτανικού, αλλά η αγάπη και η θέληση του κόσμου μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση και έχουν γίνει πολλές μεμονωμένες καταθέσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει κάποιος εύπορος ένα μεγάλο ποσό, αλλά θέλω να πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα θα το κάνουν. Είμαι βέβαιος πως όλοι θα ανταποκριθούν, είτε είναι εφοπλιστές, είτε αθλητές. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μείνει κάποιος έξω από μια τέτοια προσπάθεια. Έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας. Θέλω να πιστεύω πως όλοι θα ανταποκριθούν βλέποντας τις κινήσεις που κάνουμε».

-το αν προωθείται το όμορο γήπεδο στο Βοτανικό για νέο γήπεδο μπάσκετ: «Τα πρώτα δείγματα αυτό δείχνουν, αλλά θέλω να επιτρέψω να δει πρώτα τα πράγματα η ομάδα εργασίας για να αποφασιστεί ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε».

-την αρωγή του Δήμου Αθηναίων: «Ο κ. Μπακογιάννης είναι πάρα πολύ θετικός, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι που πρέπει να συμβάλουν για να προχωρήσουμε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν προχωρήσει, θα φταίμε εμείς οι ίδιοι. Ο κ. Μπακογιάννης έχει το σθένος, έχει αναλάβει το πρότζεκτ και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ολοκληρωθεί. Όταν υπάρχουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε επίσημα τον κόσμο, για τη χρηματοδότηση και όλα τα ζητήματα του πρότζεκτ».

-την καμπάνια για την ενημέρωση και συμβολή του κόσμου στο πρότζεκτ: «Η ανταπόκριση του κόσμου μάς ανάγκασε να βγάλουμε νωρίτερα τους λογαριασμούς, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για να ξέρει ο κόσμος τα πάντα για το πώς συνεισφέρει».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x