Μουντομπάσκετ 2023

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

Τα βλέμματα πέφτουν όλα πάνω του και η Ελλάδα ταξίδεψε στην Κίνα για ένα μετάλλιο. Με μεγάλες προσδοκίες, ίσως και δίχως ταβάνι. Όλα αυτά όμως μένει να τα δούμε στο παρκέ.

Λίγες μέρες πριν το τζάμπολ στην Κίνα και ο MVP του ΝΒΑ είναι εκεί. Όχι δεν είναι στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ούτε στην Ισπανία, ή στη Γερμανία όπως ήταν κάποτε ο Νοβίτσκι. Φορά τη γαλανόλευκη της επίσημης αγαπημένης. Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα βλέμματα πέφτουν όλα πάνω του και η Ελλάδα ταξίδεψε στην Κίνα για ένα μετάλλιο. Με μεγάλες προσδοκίες, ίσως και δίχως ταβάνι. Όλα αυτά όμως μένει να τα δούμε στο παρκέ.

Τα πάντα γύρω από τον Greek Freak

Δεν είναι μόνο το παιχνίδι της εθνικής μας, ούτε μόνο το ενδιαφέρον των διοργανωτών που κινούνται γύρω από τον Αντετοκούνμπο. Είναι και οι στοιχηματικές οι οποίες έχουν βγάλει πληθώρα αγορών γύρω από αυτόν και όσο πλησιάζουμε προς το τζάμπολ τόσο θα έχουμε κι άλλες επιλογές. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε σε ένα από τα κορυφαία νόμιμα στοιχηματικά σάιτ στην Ελλάδα αγορές για τους πόντους, τις ασίστ, τα ριμπάουντ, τα τρίποντα, τα double-double, αλλά και το triple double του Giannis.

Πόντοι και ασίστ, τρίποντα και triple double

Μπορεί να είναι ο κορυφαίος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν παίζει μόνος του. Η Ελλάδα είναι μία παραδοσιακή παγκόσμια δύναμη. Το ρόστερ της είναι γεμάτο και αν ο Σλούκας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις.

Ο Γιάννης λοιπόν έχει άξιους συμπαραστάτες αν και είναι σίγουρα το πρώτο βιολί. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το όριο για τον μέσο όρο πόντων του έχει βγει στους 22.5 πόντους, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ασίστ. Στο 4.5 το line και επειδή θα είναι τα πάντα προσαρμοσμένα πάνω του για τον σταματήσουν, αξίζει αυτό το όριο. Ο Αντετοκούνμπο εδώ και καιρό έχει μάθει να πασάρει καλά.

Δείτε όλες τις αγορές και τις αποδόσεις

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τρίποντα με 0.5 ανά παιχνίδι και σίγουρα θα του δώσουν το σουτ, αφού στο ένας εναντίον ενός κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αξία υπάρχει και στο triple double. Είναι η ατραξιόν της διοργάνωσης, δεν θα μας εκπλήξει αν μας χαρίσει ένα (ή και παραπάνω), κυρίως με πόντους, ριμπάουντ, ασίστ.

Τα καλύτερα έπονται στο παρκέ, αλλά καλό είναι να πάρουμε μία γεύση για το τι προσδοκίες υπάρχουν, τόσο προσωπικά από τον MVP του NBA, όσο και από την εθνική μας ομάδα.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x