Ευρώπη

Γιαννόπουλος: «Δεχτήκαμε χαστούκι που μας επαναφέρει στην πραγματικότητα»

Την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι, αλλά και το ερχόμενο ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την πρεμιέρα του Champions League σχολίασε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα στο πρωτάθλημα: «Νιώθουμε περισσότερο ότι δεχτήκαμε ένα χαστούκι που μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά, κυρίως να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί παίζουμε με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες στο Τσαμπιονς Λιγκ. Μπορούν να βάλουν 20 πόντους σε 5 λεπτά, έχουν σουτέρ, τρανζίσιον. Αν πάμε με το ίδιο σκεπτικό όπως με το Περιστέρι, είμαστε καταδικασμένοι».

Για το αν νιώθει μεγαλύτερη πίεση με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Για μένα όχι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Βάζω πολύ μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό μου από οποιονδήποτε άλλο. Για μένα, όπου και να είμαι, στην καλύτερη ομάδα ή την τελευταία, ασκώ την ίδια πίεση στον εαυτό μου».

Για την προσέγγιση της ΑΕΚ στον όμιλο: «Δεν ξέρω πώς έγινε, η νικήτρια ομάδα να έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολο όμιλο. Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον επόμενο γύρο. Είμαστε καινούρια ομάδα και πρέπει να έχουμε στο νου μας πως αυτό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο, μπορεί να ξανασυμβεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το παιχνίδι του Περιστερίου: «Πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να γυρνάει η μπάλα και να περνάει από πολλά χέρια και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, οι οποίες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην άμυνα μας, γιατί όπως είπαμε αντιμετωπίζουμε μια transition ομάδα».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Αμάρε Στάνταμαϊρ: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον Αμάρε, τον παρακολουθούσα πολύ μικρότερος στην κλασική 7 seconds offense μαζί με τον Στιβ Νας. Μου αρέσει πολύ που θα παίξουμε αντίπαλοι. Ελπίζω να μην προσπαθήσει να μου καρφώσει στο πρόσωπο, θα του κάνω φάουλ και θα πάει στις βολές, δεν γίνεται να μπω σε αφίσα στα 29 μου χρόνια!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x