Ελλάδα

Γιαννόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Απερίγραπτη χαρά η κλήση μου στην Εθνική ομάδα»

Πανευτυχής για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα ενόψει των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Στις κλήσεις των παικτών που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα για τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 συμπεριλήφθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην Άννα Τζήκα εξέφρασε την τεράστια χαρά για το γεγονός πως θα φορέσει το εθνόσημο και τόνισε πως είναι κάτι που το ονειρευόταν από μικρός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ το καλοκαίρι αλλά και στους λόγους που τον έπεισαν τελικά να παραμείνει στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα:
«Νιώθω μεγάλη χαρά. Είναι κάτι που το ονειρευόμουν από μικρός. Από όταν ξεκίνησα τα καλοκαίρια να πηγαίνω στις προετοιμασίες και μετά στα πανευρωπαϊκά των Εθνικών Ομάδων ήταν κάτι που ήθελα πάντα να συμβεί και νιώθω απερίγραπτη χαρά που συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Για την κόντρα της FIBA με την Ευρωλίγκα:
«Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς τι συμβαίνει. Όμως σίγουρα δεν κάνει καλό στο μπάσκετ. Όλοι θέλουν να βλέπουν τις εθνικές ομάδες με τους σταρ των χωρών και αναμφίβολα δεν είναι κάτι που κερδίζουν ούτε οι θεατές ούτε το άθλημα σαν άθλημα».

Για την παραμονή του στο Ρέθυμνο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:
«Ήταν μία επιλογή δική μου γιατί οι άνθρωποι στο Ρέθυμνο μου έχουν φερθεί τέλεια και μου έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν να με κρατήσουν. Μου προσέφεραν ότι ακριβώς ήθελα και δεν υπήρχε λόγος να αλλάξω την ομάδα μου και να πάω κάπου αλλού».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα υπερπλήρης με ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Είναι πάρα πολύ ποιοτικοί παίκτες με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα. Εμείς θέλουμε να τους κοντράρουμε στην μάχη των ριμπάουντ και στο παιχνίδι αυτό θα παίξουν και οι ψηλοί μας που απουσίαζαν στο προηγούμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x