Ευρώπη

Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχω στόχο να δουλέψω κάπου-Μίλησα με Σαμπόνις για εθνική»

Ο «Σάρας» μίλησε για το μέλλον του.

Για το προπονητικό του μέλλον μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκαλύπτοντας πως μίλησε και με τον Αρβίντας Σαμπόνις για την εθνική Λιθουανίας, χωρίς όμως να αφήνει πολλές πιθανότητες να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο να δουλέψω κάπου. Μου αρέσει εδώ που είμαι και δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεχώς μέρη. Ίσως αυτό να αλλάξει στο μέλλον. Για μένα δεν έχει σημασία πού δουλεύω αλλά να συνεργάζομαι με καλούς ανθρώπους και επαγγελματίες. Στην προπονητική δεν είσαι μόνος σου, πολλά εξαρτώνται από το περιβάλλον. Αυτά τα πράγματα μετρούν περισσότερο από το σε ποια ομάδα ή σε ποιο πρωτάθλημα είσαι. Άρα μπορώ να είμαι χαρούμενος στο ΝΒΑ, στην Ζαλγκίρις ή οπουδήποτε στην Ευρώπη», τόνισε.

Όσο για το αν ήρθε σε επαφή μαζί του ο Άρβιντας Σαμπόνις για τον πάγκο της Λιθουανίας, είπε: «Μιλήσαμε λίγο, θα συναντηθούμε κιόλας, αλλά δεν ξέρω… Εξακολουθώ να θέλω να αφοσιώνομαι στην οικογένειά μου και να ξεκουράζομαι το καλοκαίρι. Είμαι νέος ακόμη και θέλω να απολαύσω την οικογένειά μου και την ζωή μου. Ήδη αφιερώνω πολύ χρόνο στην Ζαλγκίρις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x