Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «ΝΒΑ; Το θέλω και δεν το θέλω…»

Σε σκέψεις ο «Σάρας» για το προπονητικό του μέλλον.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν κρύβει πως είναι σε δίλημμα για το μέλλον του και παρότι τον δελεάζει η προοπτική να γίνει προπονητής στο ΝΒΑ, ζυγίζει και άλλους παράγοντες.

Αναλυτικά, ο προπονητής της Ζαλγκίρις μίλησε σε λιθουανική ιστοσελίδα για:

-τα δάκρυά του μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού: «Ήρθαν λόγω της όλης ατμόσφαιρας. Ήταν δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Υπήρχαν πολλά συναισθήματα και ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς. Όμως είναι καλό να έρχονται δάκρυα, γιατί μετά είναι πιο εύκολο να πανηγυρίζεις».

-την αγάπη του κόσμου της Ζαλγκίρις στο πρόσωπό του: «Δεν πιστεύω στην αιώνια αγάπη των φιλάθλων. Πολλά εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και τις περιστάσεις. Δεν είμαι αφελής να πιστεύω πως όλα αυτά θα κρατήσουν για πάντα. Χαίρομαι τώρα, αλλά εστιάζω σε έναν νέο στόχο».

-την πιθανότητα να πάει στο ΝΒΑ: «Πολλοί λένε να πάω στο summer league. Το θέλω και δεν το θέλω, γιατί το καλοκαίρι, αντί να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου θα πρέπει να τρέχω στο Λας Βέγκας ή κάπου άλλου. Αν υπήρχε μια πρόταση ή ενδιαφέρον, θα άρχιζε να το σκέφτομαι. Όταν τελειώνει η σεζόν θες να ξεκουραστείς, να πάρεις μια απόσταση από το μπάσκετ. Δεν ξέρω…

-την παρουσία της Ζαλγκίρις στο Final 4: «Ξέρω πως οι άλλες ομάδες μάς φοβούνται λίγο. Η Ζαλγκίρις απέδειξε πως δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στο Final 4. Φυσικά κάποιες ομάδες μπορεί να θέλουν να μας αντιμετωπίσουν. Μπορεί να έχουμε άγχος και να επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x