Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πρόσθεσε ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει με δεδομένο πως σημείωσε 94 πόντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
- Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι’ αυτό και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο-πολύ».

- Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι' αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96 πόντους, θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».