Ελλάδα

Γιατράς: «Αποδείξαμε πως ήμασταν δίκαια στην τρίτη θέση»

Τρανή απόδειξη πως ο Προμηθέας δικαίωσε την πορεία του μέχρι τώρα ήταν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Μάκη Γιατρά.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως χάλασαν την εικόνα τους με την εμφάνιση του πρώτου ματς και στάθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μεταξύ των παικτών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης. Πιστεύει πως ότι και να γινόταν σήμερα, ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους τελικούς και αναφέρθηκε στη στεναχώρια που αισθάνονται όλοι στα αποδυτήρια, δίνοντας σύνθημα για το ματς της Τρίτης.

Αναλυτικά: «Σήμερα, κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση. Έδειξε η ομάδα μου για ποιον λόγο ήταν τρίτη στην κανονική διάρκεια. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας την Πέμπτη με την εμφάνιση που κάναμε. Μιλήσαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, μόνο να μιλήσουμε.

Έχουμε άριστη σχέση με τα παιδιά, έχουμε καλό κλίμα και είναι πολύ καλοί παίκτες. Σήμερα, βρεθήκαμε 22 πόντους πίσω και περάσαμε και έξι μπροστά. Για να το κάνεις αυτό μέσα σε αυτήν την έδρα και κόντρα στον πλήρη Ολυμπιακό, όχι στον μισό, νομίζω πως κάτι αξίζουμε και εμείς.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον τρόπο που χάσαμε. Θεωρώ πως το παιχνίδι το "πουλήσαμε" εμείς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Και να νικούσαμε, δεν θα γινόταν κάτι, πάλι ο Ολυμπιακός θα πέρναγε. Αλλά, θα κάναμε μια ιστορική νίκη που θα γραφόταν με ‘χρυσά’ γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Είμαι στεναχωρημένος. Είναι στεναχωρημένοι οι παίκτες και αυτό δείχνει πόσο πίστευαν πως μπορούμε να κάνουμε μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Τώρα, έχουμε το παιχνίδι της Τρίτης στην Πάτρα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και οι δικοί μας φίλαθλοι και του Ολυμπιακού. Να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να το χαρούμε και να δούμε πως θα ‘κλείσουμε’ τη χρονιά».

Όταν ρωτήθηκε αν νιώθει συγκίνηση για την καλή εμφάνιση της ομάδας του, απάντησε: «Δεν νιώθω συγκίνηση. Σκασμένος είμαι. Είναι άλλο το συγκινημένος και άλλο το σκασμένος. Εγώ είμαι σκασμένος. Νιώθω ότι έχω "αδειάσει". Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και αξίζαμε να νικήσουμε. Θεωρώ πως αν νικούσαμε, θα ήταν καλό για το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x