Ελλάδα

Γιατράς: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και βλέπω πράγματα που δεν μπορώ να τα πιστέψω»

Κακή εικόνα βγάζει μέχρι στιγμής ο Προμηθέας Πάτρας και αυτό προβληματίζει έντονα τον Μάκη Γιατρά, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα, όπως δήλωσε ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος με τη μέχρι σήμερα εικόνα της ομάδας από την Πάτρα, λέγοντας πως δεν έχει αποδώσει ούτε στο 20% των δυνατοτήτων της.

«Νομίζω πως σήμερα με τα ποσοστά μας δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είχαμε πολύ κακή εικόνα και χάναμε καλάθια που ήμασταν ακόμη και μόνοι μας. Η ομάδα ψάχνει τα πατήματά της κι έναν τρόπο να διαχειριστεί τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Είχαμε απέναντι μας έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ καθώς πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στα συνεχόμενα και σκληρά παιχνίδια που έρχονται και να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή πραγματικότητα», δήλωσε ο Μάκης Γιατράς.

Για την εικόνα της ομάδας του στην αρχή της σεζόν: «Είχαμε την ατυχία πως είχαμε δύο σερί ταξίδια στα δύο πρώτα παιχνίδια. Δεν τα λέω φυσικά ως δικαιολογίες. Παλέψαμε σκληρά πέρυσι για να παίξουμε φέτος στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και βλέπω πράγματα που δεν μπορώ να τα πιστέψω. Δεν παίζουμε ούτε στο 20% απ' αυτό που μπορούμε. Ακόμη και στις νίκες μας δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίζουμε αυτό που μας αρέσει και που θέλουμε ν' αποδίδουμε στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x