Ελλάδα

Γιατράς: «Δεν είχαμε ενέργεια, ήμασταν άστοχοι, αλλά πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Προμηθέα επί του Κολοσσού, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Μάκης Γιατράς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως ο Κολοσσός ήταν πολύ καλός επιθετικά σε όλο το ματς και πως με τη ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο έλεγξαν το ρυθμό, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ελις και έδωσε σύνθημα για την επόμενη αναμέτρηση με τη Βίρτους.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μία μεγάλη νίκη, αν και δεν είχαμε ενέργεια και ήμασταν άστοχοι, ενώ ο Κολοσσός βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο με τη match up ζώνη και τη βοήθεια του κόσμου μπορέσαμε και ελέγξαμε το ρυθμό, βάλαμε τα σουτ σε αυτό το ημίχρονο και νομίζω πετύχαμε μία σημαντική νίκη.

Είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του Έλις, αλλά αυτά είναι μες στο παιχνίδι. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια, που θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και χρειαζόμαστε την ώθησή τους.

Νομίζω έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Euro Cup, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες με πολύ καλά ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όπου φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x