Ελλάδα

Γιατράς: «Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης»

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Προμηθέα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της Basket League ο Μάκης Γιατράς.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως είναι θετικό που ξεκίνησαν επιτέλους τα πλέι οφ, έστω και μία εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό σχεδιασμό, έδωσε σύνθημα για τη δεύτερη νίκη την Τέταρτη στην Πυλαία, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, όπως και τους «ασπρόμαυρους» για την παρουσία τους.

Αναλυτικά: «Επιτέλους, ξεκίνησαν τα πλέι-οφ και εμείς σήμερα καταφέραμε και κάναμε το 1-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής και, εκμεταλλευόμενοι φυσικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αντίπαλός μας.

Πλέον, πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να τελειώσουμε την σειρά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την παρουσία του σήμερα στο γήπεδο. Είναι λογικό με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ο κόσμος να ξενερώσει. Μάλιστα, ακόμη και χθες βράδυ με ρωτούσαν αν τελικά θα παίξουμε σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά μόνο κακό κάνουν στο μπάσκετ.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που ήταν εδώ σήμερα για να παίξει. Μπράβο στους παίκτες, στο staff και στα στελέχη του αντιπάλου μας για την παρουσία τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x