Ελλάδα

Γιατράς: «Ήταν μεγάλη χαρά να παίξουν οι πιτσιρικάδες»

Στην προσωπική ικανοποίηση και αυτήν του κόσμου του Προμηθέα που είδε τέσσερις έφηβους να αγωνίζονται επί ένα τέταρτο στη νίκη επί του Λαυρίου στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εξήρε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση με τη Βίρτους. Δε θέλησε να «καρπωθεί» κάτι προσωπικά για την κάθε επιτυχία που φέρνει η ομάδα και θεωρεί πως στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα κρίνονται στα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας, νομίζω ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι ανεξαρτήτου ποιος έπαιζε μέσα και ποιος δεν έπαιζε. Είχαμε κι ένα 14λεπτο-15λεπτο στο οποίο έπαιξαν τέσσερα παιδιά από το εφηβικό, που ήταν μεγάλη χαρά νομίζω και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς εδώ στον Προμηθέα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και παρακολούθησε την ομάδα. Αυτό μας δίνει δύναμη και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι στην Μπολόνια.

Να γυρίσει ο Χολ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και να μπούμε πάλι σε ένα κύκλο διπλών παιχνιδιών με ταξίδια. Έχουμε και δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ελλάδα με τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, που είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στην ομάδα του Λαυρίου.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σημερινή νίκη που είναι η 65η νίκη του Προμηθέα σε όλες τις διοργανώσεις με τον ίδιο στο «τιμόνι» από τη στιγμή που επανήλθε στην ομάδα: «Έχω ξαναπεί ότι εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα, δηλαδή το τι κάνει η ομάδα και όχι το προσωπικό».

Σε ερώτηση σχετικά με την εξέλιξη που έχει πάρει το φετινό πρωτάθλημα: «Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του, εμείς έχουμε διαλέξει το τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα και πως να το κάνουμε και θα τον ακολουθήσουμε. Θα υπάρχουν νίκες, θα υπάρχουν ήττες, εμείς θα ακολουθήσουμε το δρόμο μας. Νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα θα κριθούν το Μάιο στα Play-off. Νομίζω πως, αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά όλες τις υπόλοιπες ομάδες, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα.

Πραγματικά, είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής νίκησε μέσα στη Ρόδο, η Λάρισα έχασε με μεγάλη διαφορά στο Περιστέρι, νίκησε με μεγάλη διαφορά το Ρέθυμνο, το Ρέθυμνο έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες με εμάς και με την ΑΕΚ. Πραγματικά, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και, επειδή παίζουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, παίζει σημαντικό ρόλο η κούραση των ταξιδιών και των διπλών παιχνιδιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x