Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως η πίεση του Ολυμπιακού στην περιφέρεια τους εμπόδισε να κάνουν το παιχνίδι τους και δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την ευστοχία του Ολυμπιακού με την άμυνα που έπαιξαν. Έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια να μειωθεί η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και πως έπρεπε να ξεκουράσουν παίκτες, αφού δεν έχουν συνηθίσει τα συνεχόμενα ματς, περιμένοντας καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ματς.

Αναλυτικά: «Η ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Ολυμπιακός σε αυτό. Μας πίεσε πολύ στην περιφέρεια, δεν είχαμε κυκλοφορία, κάναμε λάθη. Μέσα από εκεί, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Είχε και τρομερά ποσοστά ευστοχίας ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά ένα μέρος είμαι ικανοποιημένος, προσπάθησαν να "μαζέψουν" το σκορ, πίεσαν στην άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν να "μαζέψουν" τη διαφορά. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε Πέμπτη-Σάββατο.

Αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ελπίζουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο το Σάββατο. Έπαιξε καταπληκτικά ο Ολυμπιακός. Εμείς θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί το Σάββατο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ