Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως αντιμετώπισαν μια εντυπωσιακή ομάδα και δεν κατάφεραν να την κοντράρουν και με τα χαμηλά σχήματα που δοκίμασαν. «Αποθέωσε» τους γηπεδούχους και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και έμεινε ικανοποιημένος από το πάθος που έδειξαν.

Αναλυτικά: «Σήμερα, παίξαμε με μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το απέδειξε στο γήπεδο ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, μετά το 15’ νομίζω μας έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να με κάποια χαμηλά σχήματα να "ανατρέψουμε" το σκορ, όπως κάναμε σε κάποια άλλα παιχνίδια, όμως δεν μπορέσαμε.

Όταν δέχεσαι 101 πόντους δεν έχεις να πεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήτανε στο γήπεδο σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, να ευχηθώ στο Λαύριο να συνεχίσει έτσι και στο φίλο μου τον Χρήστο Σερέλη να συνεχίσει έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να επανέλθουμε, στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δείξαμε πάθος, καταφέραμε και κρατήσαμε το παιχνίδι χαμηλά, όταν δέχεσαι 101 πόντους κάτι δεν πάει καλά, προχωράμε θα πω πως σήμερα ήταν μία δίκαιη νίκη του Λαυρίου και το λέω με όλη μου την καρδιά. Συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ