Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως αντιμετώπισαν μία εξαιρετική ομάδα, έχοντας την κούραση των πολλών αγώνων και ταξιδιών την τελευταία εβδομάδα. Θεωρεί πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να αποκτήσουν μεγαλύτερη διαφορά και στο δεύτερο δέχτηκαν πολλά τρίποντα στην πίεση των Τούρκων. Έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Κολοσσό και τα επόμενα παιχνίδια και δικαιολόγησε τα σχήματα που παρέταξε στο παρκέ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε παίξει τρία ματς σε οκτώ μέρες και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε να δώσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με ταξίδι. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την ομάδα, γιατί υπάρχουν κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς και κάποια παιδιά που παίζουν για πολύ χρόνο. Υπάρχει μια ίωση στην Ελλάδα και είναι δύσκολο για εμάς.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο, η Μπεσίκτας μας πίεσε, είχε εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο. Μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και στο τέλος χάσαμε και με διαφορά, πιστεύω δίκαια.

Συνεχίζουμε, έχουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό και ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για εμάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε το ταξίδι να μας εμψυχώσει. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μεγαλώνει. Σίγουρα τους στενοχωρήσαμε, αλλά με τον καιρό θα παίξουμε καλύτερα και θα τους κάνουμε χαρούμενους.

Συγχαρητήρια στην Μπεσίκτας, καλή τύχη σε όλες τις διοργανώσεις. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία που ήταν άψογη, όπως πιστεύω ήταν και η δική μας».

Για το σχήμα που παρέταξε με πέντε Έλληνες στο παρκέ: «Είχε να κάνει με τη διαχείριση και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που έχουν βοηθήσει. Η Μπεσίκτας είχε πιέσει πολύ και έπρεπε να κάνουμε διαχείριση και να δούμε το επίπεδό τους».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ