Ελλάδα

Γιατράς: «Θα παλέψουμε για να περάσουμε στους τελικούς»

Χαρούμενοι για την πορεία του Προμηθέα Πατρών δήλωσαν ο Μάκης Γιατράς και ο Νίκος Γκίκας, αλλά έβαλαν ψηλότερα τον πήχη, στη συνέντευξη Τύπου για τους «4» των πλέι οφ της Basket League.

Έτοιμοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στην ΑΕΚ είναι στον Προμηθέα Πατρών, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Μάκη Γιατρά και του Νίκου Γκίκα στη συνέντευξη Τύπου για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Αρχικά πήρε τον λόγο, ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς και δήλωσε: «Είναι καταξίωση για την ομάδα η παρουσία της στην τετράδα. Η συνέχεια θα δείξει τι καταφέρνει η ομάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, που κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο, αλλά θα παλέψουμε για να προκριθούμε στους τελικούς».

Για την απουσία του Ολυμπιακού είπε: «Όλο αυτό δεν είναι καλό για το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει να μείνουμε στους παρόντες κι όχι στους απόντες».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ και αρχηγός του Προμηθέα, υπογράμμισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που νιώθουμε όλοι που έχουμε φτάσει ξανά στην τετράδα. Φέτος έχουμε βάλει σαν στόχο το βήμα παραπάνω, θεωρητικά το έχουμε κάνει ήδη και έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων που είναι πιο βατή σε σχέση με πέρσι απέναντι στον Ολυμπιακό. Και εμείς και η ΑΕΚ νιώθουμε ότι υπάρχει ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα παλέψουμε για να κάνουμε δύο βήματα σε σχέση με πέρσι και να φτάσουμε στους τελικούς».

«Στόχος του Προμηθέα ήταν να έχει πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και φέτος το απογείωσε. Είχαμε την ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς στα παράθυρα. Εφόσον ο ελληνικός κορμός είναι δυνατός, ο ξένος είναι πιο εύκολο να δεθεί μαζί τους και να φτιάξει κάτι καλό και να φτάσει ψηλότερα προχωρώντας σαν ομάδα», πρόσθεσε.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x