Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως νικούσαν εύκολα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως τα μεγάλα σουτ του Άρη στην τέταρτη περίοδο τους ανάγκασαν να γίνουν πιο αποφασιστικοί, ενώ περιμένει να βρουν ρυθμό στα επόμενα ματς μέχρι το δύσκολο πρόγραμμα του Φλεβάρη.

Αναλυτικά: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς, μετά τις δυο ήττες που κάναμε, θέλαμε τη νίκη. Ειδικά, στη Λήμνο πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση, ενώ οφείλαμε να νικήσουμε και στο παιχνίδι με την Οστάνδη. Ήμασταν ψυχολογικά πεσμένοι, οπότε χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι το κάναμε εύκολο το παιχνίδι για περίπου 30΄, ίσως σε αυτό συνετέλεσε και το ότι ο Άρης ήταν άστοχος. Εμείς πηγαίναμε κατοχή-κατοχή και κάποια στιγμή φτάσαμε να προηγούμαστε με 20 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Άρης πέτυχε μεγάλα σουτ, το παιχνίδι πήγε στους επτά πόντους και χρειάστηκε να δείξουμε αποφασιστικότητα στο τέλος. Αν και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, το ότι δεχτήκαμε 30 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Παρόλα αυτά, η νίκη είναι νίκη και τη χρειαζόμασταν.

Πλέον, πάμε πάλι σε μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών ως τον Φεβρουάριο. Ελπίζω να βρούμε ρυθμό μέσα από τους αγώνες. Αναμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες, αν και δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ο Κασελάκης είναι ένας από αυτούς.

Θυμίζω ότι μας λείπει και αυτός και ο Κατσίβελης, ο Χολ έλειπε 35 ημέρες, το διάστημα της διακοπής απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς μας και είχαμε μείνει με –επτά παίκτες. Θυμίζω και την απουσία του Ελις για περίπου έναν μήνα. Eχει επιστρέψει, πλέον, κανονικά και βρίσκει σιγά-σιγά πάλι τα πατήματά του.

Ξαναλέω: Πάντα η ομάδα παίζει, όχι τα πρόσωπα. Και ο Μέιερ έβαλε 33 πόντους με την Οστάνδη και, όμως, χάσαμε. Ο Οντουμ συνεχίζει μαζί μας στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλός παίκτης, όμως για την Ελλάδα έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Χολ, καθώς ήταν μαζί μας και πέρυσι και ξέρει περισσότερο την ομάδα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ