Ελλάδα

Γιατράς: «Θέλουμε να χαρούμε όλα τα παιχνίδια»

Για τους στόχους του Προμηθέα Πάτρας μίλησε ο κόουτς Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε ενόψει των ημιτελικών των playoffs.

Για τη μεγάλη τιμή που νιώθει δίπλα σε κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης μίλησε ο τεχνικός του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπήρχε στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μάκη Γιατρά: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα που εκπροσωπώ το γεγονός πως κάθομαι δίπλα σε κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, δίπλα σε παίκτες όπως είναι ο Βουγιούκας, ο Σπανούλης και ο Μαργαρίτης, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην 3η κατηγορία. Εμείς θέλουμε να χαρούμε όλα τα παιχνίδια. Είχαμε διάρκεια και σταθερότητα τη φετινή σεζόν, αν εξαιρέσουμε το Δεκέμβριο που είχαμε κάποια θέματα. Θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Από ‘κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων: «Νομίζω ότι εμείς στην Πάτρα δείξαμε την ατμόσφαιρα που θέλουν όλοι. Είχαμε πολλές οικογένειες, παιδιά, ωραία ατμόσφαιρα. Έτσι πρέπει να γίνονται τα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει πολιτισμός. Το δείξαμε και εντός γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x