Ελλάδα

Γίνεται πραγματικότητα το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ομόφωνα δεκτή έγινε από την ΚΕΔΕ η πρόταση του δημάρχου Σάμου, που αφορούσε στη διοργάνωση ενός πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ, για παιδιά 10-15 ετών, με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τη διοργάνωση ενός πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρότεινε ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, με την Κεντρική Ένωση Δήμος Ελλάδας να κάνει ομόφωνα δεκτή την πρότασή του.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10-15 ετών και θα διοργανώνεται από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και με τη συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων μπάσκετ από όλη τη χώρα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης, δεσμεύτηκε να αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησης της πρότασης αυτής.

Στην πρότασή του προς την ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος τόνισε: «Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x