Απάντηση στους επικριτές της ομάδας στις προηγούμενες βαριές ήττες της και τα όλα γράφηκαν από πολλούς οπαδούς στα social media έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ.

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίησε μετά από όλα όσα είχαν γίνει. Δείξαμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε», ανέφερε –αρχικά- στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Η αμφισβήτηση ήταν για όλους στην ομάδα. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Ξέραμε ποιοι είμαστε. Είχαμε μια καλή συνομιλία και εμείς με τους παίκτες και εκείνοι μεταξύ τους στα αποδυτήρια που βοήθησε. Λίγο έντονη... Ήταν δυνατή η συζήτηση... Θα σας τα πούμε όλα στο Βελιγράδι», τόνισε και κατέληξε...

«Πρέπει να ξέρουνε ότι ο Ολυμπιακό δεν διοικείται από το Facebook . Αυτό ήταν ένα από τα θέματα της συζήτησης. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Κόντρα σε κολοσσούς και σε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Ας απολαύσουμε την ομάδα αυτή».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ