Ευρώπη

Γκαϊλίτις: «Δεχτήκαμε πολλούς πόντους και δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε»

Στην κακή άμυνα των παικτών της Ρίγα στα επιθετικά ατού του Περιστερίου απέδωσε την ήττα της λετονικής ομάδας από τους «κυανοκίτρινους» ο Γιάνις Γκαϊλίτις.

Ο Λετονός τεχνικός τόνισε πως δεν σκόραραν όσο θα έπρεπε στην επίθεση και έμεινε ικανοποιημένος στο μεγαλύτερο διάστημα. Θεωρεί πως έπρεπε να παίξουν πιο ομαδικά και να είναι πιο «φρέσκοι», αλλά έδειξαν πως μπορεί να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεχτήκαμε καλάθια με κάθε δυνατό τρόπο. Δυσκολευτήκαμε στην επίθεση και από τα πρώτα λεπτά βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Μου αρέσει η ομάδα μου, έχουμε παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά σ' αυτό το επίπεδο.

Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά προσπαθήσαμε σκληρά. Επιστρέψαμε στο σκορ δυο φορές, πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα και πιο ομαδικά. Το Περιστέρι χρησιμοποίησε περισσότερους παίκτες, πήρε 59 πόντους από τον πάγκο και ήταν πιο "φρέσκοι", ενώ εμείς είχαμε παίκτες που έπαιξαν 35’ και στο τέλος ήταν κουρασμένοι... Μπορούμε, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x