Ευρώπη

Γκαλινάρι: «Επιστροφή στο Μιλάνο; Είναι ένα όνειρο αλλά όχι τώρα»

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και το Μιλάνο στο μέλλον.

Την πρόθεσή του παίξει στο μέλλον ξανά μπάσκετ στην Ευρώπη και την Ολίμπια Μιλάνο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Repubblica», ο Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο 30χρονος φόργουορντ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε (δηλ. Μιλάνο) στο μέλλον, υποστηρίζοντας τα εξής, «Επιστροφή στην Αρμάνι Μιλάνο; Είναι ένα όνειρο, αλλά όχι τώρα. Σε πέντε ή έξι χρόνια ίσως γίνει πραγματικότητα».

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε για τις επιλογές που έχει κάνει έως τώρα στην ζωή του, αναφέροντας, «Νομίζω ότι έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος στην ζωή μου. Αυτό είναι ότι έπαιξα μόνο μπάσκετ. Έπρεπε να είχα ασχοληθεί και με άλλα σπορ. Δεν ξέρω, ίσως το ποδόσφαιρο…».

Τέλος, μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά ως προς το όφελος που είχε για τον ίδιον και την καριέρα του, το γεγονός ότι κάνει γιόγκα και πολεμικές τέχνες. Για την ακρίβεια δήλωσε, «Η Γιόγκα και οι πολεμικές τέχνες με άλλαξαν. Νιώθω διαφορετικός άνθρωπος. Διαλογίζομαι πριν πάω στην προπόνηση και πριν από κάθε αγώνα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x