Γενικά

Γκαλινάρι στο sport-fm.gr: «Χαρούμενος να βλέπω τον καλό μου φίλο Μπουρούση σε τόσο καλή κατάσταση»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr, o Ντανίλο Γκαλινάρι, δεν έκρυψε την χαρά του για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο πολύ καλός του φίλος Γιάννης Μπουρούσης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr, ο σταρ των Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ Ντανίλο Γκαλινάρι, μίλησε για την χαρά που νιώθει να βλέπει τον πολύ καλό του φίλο Γιάννη Μπουρούση να βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση με την Εθνική Ελλάδος, στην οποία ξεχωρίζει την καλή χημεία που διαθέτει.

Επίσης, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο όπως τόνισε δύσκολα κάποιος μπορεί να τον σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά, ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε στο sport-fm.gr:


Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα:

«Θα πρέπει να διαγράψουμε το πρώτο ημίχρονο από την μνήμη μας. Στην συνέχεια ήμασταν λίγο καλύτεροι για εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αφού παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τα στοιχεία που ξεχώρισε στο στυλ παιχνιδιού της Εθνικής μας:

«Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικούς πόιντ γκαρντς και έχουν δημιουργήσει ήδη πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Είμαι πολύ χαρούμενος να βλέπω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον Γιάννη Μπουρούση, να βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση».

Για τον «Greek Freak»:


«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σήμερα το απέδειξε για ακόμη μια φορά με την εμφάνιση του. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις».

Για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ιταλική ομάδα:

«Είμαστε κάποιοι παίκτες, όπως και εγώ, που αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην Κίνα. Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία να δουλέψουμε την ομοιογένεια της ομάδας».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης – Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x