Ελλάδα

Γκάμπριελ: «Το πρωί έμαθα πως θα παίξω, να μείνω πολλά χρόνια στον ΠΑΟ»!

Πετούσε στα σύννεφα ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, Κένι Γκάμπριελ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Το «μήνυμα» για… μακροημέρευση στο τριφύλλι.

Στη μεγάλη θέληση του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που… έβγαλε μάτια, τόνισε πως μόλις το πρωί έμαθε ότι τελικώς θα βρίσκεται στη 12άδα των πρασίνων αντί του Νίκολς (κίνηση που πιστώνεται 100% ο Πασκουάλ) και έδειξε τάσεις… μακροημέρευσης στο τριφύλλι!

«Ήταν θέμα εγωισμού. Όταν έχεις χάσει τρεις φορές σερί, σίγουρα θες να αντιδράσεις. Είχαμε πει πως θα παλέψουμε και το κάναμε. Φάνηκε πως το θέλαμε περισσότερο, είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ήξερα ότι όταν θα βρισκόμαστε καλύτερα σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση» είπε αρχικά ο Γκάμπριελ.

Ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση, ανέφερε: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα είμαι στη 12άδα, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν ήταν έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν να παίξει καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, λόγω του ότι το καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν κίνητρο ή όχι, είμαι στον Παναθηναϊκός που είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Και θα είμαι περισσότερο αν μείνω πολλά χρόνια»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x